Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

  • Lex en Gerrie Moust (22 november 2016): Wat een verrassing om jouw mooie werk dat we in de Huiskamer in Santiago (oktober 2016) al mochten bewonderen nu ook in de Ultrea kunnen zien! We genieten nog na van onze ontmoeting met jullie en de hartelijke ontvangst, maar nu ook van jouw prachtige werk. Héééél mooi werk ook op de website! Hartelijke groet!
  • Lia (10 oktober 2016): Even het geheugen opfrissen: Theo en ik hebben jou en Annemie een paar weken geleden ontmoet in de Huiskamer van de Lage Landen. Ik heb net je website bekeken. Mooie, krachtige werken maak je! Complimenten!
  • Chris en Anne van der Sanden (23 november 2014): Wij hebben de expositie van je schilderijen gezien in het Jan Heesters huis in Schijndel. Vooral je aquarellen spreken mij aan. De sfeer van het moment komt van het doek af. Ik vind aquarelleren leuk, maar moet nog veel leren.. Chris en Anne van der Sanden ,Vught
  • henriette raats van uden (5 januari 2013): Echt genieten van jou mooie site, De vele schilderdoeken zijn prachtig,die van de weg naar Santiago stelen onze harten!